L'Ajuntament inicia l'agost obres de millora a diversos punts de la ciutat

Es renovarà l'asfaltat en alguns dels carrers més cèntrics i de més gran densitat de trànsit. Se n'aprofita aquesta època de l'any per minimitzar les molèsties que causen les obres.

L'Ajuntament iniciarà les obres de renovació de l'asfaltat de diversos punts de la ciutat durant la primera setmana d'agost, així com altres millores en carrers, espais públics i equipaments. El Consistori intensifica les accions de millora de la ciutat en aquesta època de l'any per minimitzar les molèsties que puguin causar al veïnat de les zones intervingudes i per minimitzar les limitacions en els desplaçaments de vianants i vehicles.

Durant els primers dies d'agost començarà la substitució de l'asfalt a l'avinguda de la Generalitat (entre avinguda de Pons i Rabadà i plaça de la Vila), al passeig de Llorenç Serra (entre plaça de la Vila i avinguda de Santa Coloma) i a l'avinguda de Francesc Macià (entre el parc d'Europa i l'avinguda d'Anselm de Riu). Aquestes intervencions es realitzen amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i suposen una inversió de 300.000 euros. La campanya d'asfaltat en aquestes vies principals es realitza l'agost aprofitant la disminució de la circulació. Les obres es dividiran en 5 trams perquè no afectin a tots els carrers al mateix temps, i es preveu una durada d'uns 4 dies per a cadascun d'ells.

Mentre durin les obres, estarà prohibida la circulació de vehicles i es limitarà l'entrada i sortida als aparcaments particulars. Els propietaris seran informats de les restriccions d'entrada i sortida mitjançant un cartell informatiu col·locat a la porta del pàrquing. El transport públic patirà canvis puntuals, dels quals s'informarà mitjançant avisos a les parades.

Carrer de Sant Josep
L'agost començaran les obres d'urbanització del carrer de Sant Josep (entre Sagarra i Irlanda). Aquesta via serà de plataforma única — mateix nivell i similar paviment en voreres i calçades — per millorar la mobilitat i la seguretat dels vianants. Es renovarà l'enllumenat, s'afegiran papereres en el recorregut del carrer i es renovarà la xarxa de clavegueram.

L'obra forma part de la campanya d'informació i participació que ha posat en marxa l'Ajuntament amb l'objectiu de recollir suggeriments i opinions abans d'executar els projectes.