La Universitat de Barcelona ofereix un nou grau sobre Nutrició que s'impartirà al campus de Torribera

Pel proper curs la Universitat de Barcelona ofereix el nou grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments que s'afegeix al que ja s'imparteix de Nutrició Humana i Dietètica. Aquests estudis superiors es fan al Campus Universitari sobre Nutrició que s'està creant al recinte de Torribera.

El proper 23 de febrer es farà una sessió informativa adreçada als professors de secundària sobre aquests nous estudis. La xerrada tindrà lloc a l'Aula Magna de l'Edifici Històric de la Universitat (Gran Via de les Corts Catalanes,585) a partir de les 18 hores. A la mateixa sessió es farà la presentació del Premi Ferran Adrià-UB per a treballs de recerca de batxillerat en l'àmbit de la nutrició, la ciència i tecnologia dels aliments i de la cuina i la gastronomia.

D'altra banda, i al matexi edifici de Barcelona es pot visitar l'exposició "Les institucions transformen Torribera", fins el 27 de febrer.

L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, i el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, van mantenir recentment una trobada amb el rector de la Universitat de Barcelona, Dídac Ramírez, per a fer el seguiment i continuar treballant en el desenvolupament de les actuacions que es duen a terme al recinte de Torribera, en el marc del nou Campus de l’Alimentació ubicat a Santa Coloma de Gramenet.