Santa Coloma amb l'esport inclusiu

La FE Grama participa a la 2a Fase de l’Excellence Cup

La Fundació Esportiva Grama representarà la nostra ciutat en aquest torneig per a futbolistes amb capacitats diverses.

Equip de la FE Grama, participant a la 1a fase del torneig

El Camp Municipal de Ca N’Anglada, seu del CP San Cristóbal, acollirà aquest proper dissabte 22 de febrer la segona fase de l’Excellence Cup, competició formada per 12 equips amb jugadors majors de 16 anys amb capacitats diverses els quals s’enfronten en un torneig de futbol, on ja es va viure una 1ª fase, concretament el passat 4 de gener l’Estadi Olímpic de Terrassa. 

En aquesta segona fase hi participaran els mateixos 12 equips que ja ho van fer a la primera amb un programa de partits que arrencarà a les 10h del matí amb la cerimònia d’apertura i acabarà cap a les 4 de la tarda amb la cerimònia de clausura.  

A la primera fase, celebrada a l’Estadi Olímpic de Terrassa, el CP San Cristóbal, va resultar vencedor de la competició per punts, mentre que el CD Can Parellada va proclamar-se, guanyador de la classificació del Joc Net. 

Al marge del CP San Cristóbal i el CD Can Parellada, al torneig hi participen la FE Grama de Santa Coloma, el Terrassa FC, la UD Cirera, la UE Cornellà, el CF Montmeló UE, la Penya Blaugrana Sant Cugat, el CF Maurina Egara, el Cerdanyola del Vallès FC, la UD San Lorenzo i la UFB Jabac i Terrassa. 

El torneig, impulsat per dos ex jugadors de futbol, Sergi Pérez i Xavier Urbano, compta amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, la Federació Catalana de Futbol i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, així com les entitats socials i els clubs de futbol.