La comissaria Fondo-Santa Rosa comença a donar servei a la ciutadania

Ja ha entrat en funcionament el nou equipament de la Policia Local a l'Av. dels Banús 97-99 per atendre les demandes ciutadanes i, per proximitat, les necessitats del veïnat dels barris del Fondo i Santa Rosa.

Aquest passat dimecres 20, l’Ajuntament ha posat en marxa la nova Oficina d’Atenció Policial (OAC), ubicada en la cantonada del carrer d’Irlanda amb l’avinguda dels Banús. Aquesta oficina fa la funció de comissaria de la Policia Local, per donar resposta, les 24 hores i els 365 dies de l’any, a les demandes ciutadanes i, per proximitat, atendre les necessitats dels veïns i veïnes dels barris del Fondo i Santa Rosa.

L’OAC Fondo-Santa Rosa està ubicada en un local de 102 m2, a la planta baixa de l’edifici de l’avinguda dels Banús 97-99, per on s’accedeix a les dependències. Aquestes dependències complementen el serveis de l’actual Comissaria Central de la Policia Local (ubicada al carrer de Sant Jordi, número 40), pel que fa a la recollida de denúncies, atestats de tràfic i expedients administratius. Alhora també ofereix informació al públic sobre temes de seguretat i civisme.

A més d’aquestes dues comissaries, també per atendre la ciutadania està en marxa l’Oficina Mòbil d'Atenció a la Ciutadania (OMAC) de la Policia Local, que realitza la funció d’una comissaria mòbil per actuar en qualsevol espai de la via pública tots els dies de l’any. Els recordem que poden contactar amb la Policia Local a través dels telèfons 092 i 93 462 40 10.