La campanya comercial de Nadal reforça la qualitat i la diversitat del comerç colomenc

Amb el lema “Sense anar més lluny a Santa Coloma ho trobaràs tot”, va engegat la primera setmana de desembre, la campanya de Nadal organitzada per l’Agrupació del Comerç i la Industria amb el suport de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Aquesta campanya promociona el comerç de proximitat i anima a tothom a fer les compres Nadalenques a la nostra ciutat, amb missatges com: “Compra responsable, estalvia benzina, per què pagar més i evita cues” i  ha sortit al carrer  amb elements comunicatius com 176 banderoles als punts més transitats de la ciutat, cartells promocionals als diversos comerços i 18 anuncis als opis de la ciutat, també es comunicarà amb anuncis als  autobusos de la Tusgsal.

Paral·lelament, el tradicional enllumenat nadalenc s’ha instal·lat en els principals eixos comercials amb el logotip identificatiu de les tres associacions actives de la ciutat i els arcs enunciatius que delimiten la Fira de Nadal a Mossen Jacint Verdaguer. Els carrer enlluernats al barri del Centre són: l’avinguda Generalitat, rambla Sant Sebastià, i el carrer Sant Carles, Sant Ramón, Sant Josep, Anselm Clavé, Pompeu Fabra, Sant Jeroni i carrer Major. Al barri del Fondo Mossen Jacint Verdaguer, Dalmau, Irlanda, Rellotge, Beethoven, Doctor Pagès, Massanet i Sicília i al barri de Singuerlín, l’avinguda de Catalunya, carrer Aguileres, Anselm de Riu, Singuerlín, Amèrica, Enrique Granados i Passatge d’en Caralt, Sagrada Família, Salvatella i Sedò . Cal recordar que l’enllumenat de la via pública de Santa Coloma, dependent de l’Ajuntament, ja utilitza en bona part de la ciutat criteris de sostenibilitat i estalvi, per un consum d’energia responsable amb el medi ambient.

L’Ajuntament de la ciutat atorga el suport econòmic  als eixos comercials per tal que es pugui dur a terme les diferents activitats promocionals d’aquesta campanya.

Els ajuts directes a la campanya han estat de 24.000,00 euros, a més d’aportacions directes en enllumenats nadalenc a carrers que no estan dins dels eixos comercials i suport a la Fira de Nadal, més aportacions en comunicació. L’Ajuntament també es fa càrrec del consum elèctric de totes les activitats promocionals nadalenques que es fan a la ciutat.

Fira de Nadal i l’arbre

L’associació Fondo Comerç i l’empresa municipal Grameimpuls, amb el suport de l’Ajuntament i de diferents entitats públiques i privades de la nostra ciutat, han organitzar la Fira de Nadal i de l’Arbre, que va obrir les seves parades el 4 de desembre, situades a la plaça del Rellotge, al tram final del carrer de Mn. Jacint Verdaguer.

Aquesta fira posa a l’abast dels colomencs productes artesans típics de l’època nadalenca, com torrons, dolços, pessebres, figures i una gran varietat d’artesania. També hi haurà actuacions d’animació de diferents grups locals, que oferiran les seves actuacions de manera solidària i desinteressada; amb la col·laboració especial, els dies 21 i 22 de desembre de Fundació Tallers, entitat reconeguda per la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat.

També a la plaça del Rellotge, Fondo Comerç amb la col·laboració de Creu Roja, dins de la campanya anual Cap nen sense joguina, recollirà de la ciutadania que vulgui col·laborar joguines noves i no bèl·liques, que seran destinades a nens i nenes de famílies necessitades de la ciutat.