Juguem a Santa Coloma

Es celebra la 7a edició d’aquest joc, que començarà el dilluns 9 de novembre i s’allargarà fins al 26 de novembre.

Torna el concurs “JUGUEM A SANTA COLOMA”, un joc en línia organitzat pel Museu Torre Balldovina, obert a tothom, que consisteix a contestar correctament preguntes sobre la ciutat: patrimoni, personatges, actualitat, cultura, esports, natura, curiositats… Enguany es celebrarà la 7a edició d’aquest joc, que començarà el dilluns 9 de novembre i s’allargarà fins al 26 de novembre.

Aquest any tal especial a causa de la pandèmia, totes les respostes es podran trobar fent recerques per internet amb la finalitat d’evitar desplaçaments dels participants, i el format de la prova de desempat (si és necessària), programada per al diumenge 29 de novembre, també serà virtual, tipus QUIZ, en què els i les finalistes hauran de respondre amb el menys temps possible el màxim nombre de preguntes correctes per aconseguir ser el guanyador o la guanyadora d’enguany. L’acte de lliurament de premis s’organitzarà en funció de la situació de l’evolució de la pandèmia i amb l’objectiu prioritari de la preservació de la salut de les persones.

Des del 21 d’octubre estan ja obertes les inscripcions, per jugar només cal accedir al web www.juguemasantacoloma.cat, registrar-se i seguir les indicacions. Més informació al Museu, museutorreballdovina@gramenet.cat