Jornada informativa per a les empreses sobre el nou Plan E

L'empresa municipal Grameimpuls organitza una jornada formativa sobre el nou Pla E del Govern, que té com a objectiu acostar el món de la contractació pública a les microempreses.

També es donaran a conèixer els projectes particulars de Santa Coloma en el "Fondo Estatal para el Empleo y la Sostenibilidad Local" (FEESL) i s'informarà sobre les diferents fórmules de contractació pública utilitzada per l'Ajuntament.

La jornada, que serà presentada per l'alcaldessa, Núria Parlon, es celebrarà a Can Sisteré el dia 25 (19.00). Està adreçada a empreses dels sectors de la construcció i instal·lacions, així com a les assessories, gestories o consultories que puguin donar serveis d'orientació al primer grup d'empreses.

El FEESL és una nova mesura d'estímul econòmic, que dóna continuïtat al Plan E, amb l'objectiu de combatre la destrucció de lloc de treball a través d'obres públiques i de reforç d'alguns serveis socials.

Avui dia són pocs els autònoms i les microempreses que es presenten als processos de contractació pública que es publiquen per part dels ajuntaments. El desconeixement dels processos i la percepeción de complexitat dels mateixos són les principals raons que fan que empreses, potencialment candidates, no ampliïn el seu mercat cap al sector públic.