Divendres, 19 d'abril, a les 9.30h, s'ha iniciat una jornada de portes obertes al Campus de l’Alimentació de la UB, ubicat al Recinte de Torribera, per a alumnes de batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Superior i per a totes aquelles persones interessades en cursar un dels dos graus que s’hi imparteixen (graus de Ciència i Tecnologia dels Aliments i Nutrició Humana i Dietètica). Després de la inauguració de la jornada que tindrà lloc a la Sala de les Voltes, del edifici La Masia es realitzarà una visita guiada per les intal•lacions del Campus Universitari colomenc, prevista per a les 10.30h
Més informació a: www.ub.edu/futursinousestudiants/jpo-farmacia-torribera.html
La UB obre les seves portes
La jornada de portes obertes al Campus de l'Alimentació de Santa Coloma s'emmarquen dins el programa de portes obertes que la UB portarà a terme per a a estudiants de 1r i 2n de batxillerat i de Cicle Formatiu de Grau Superior entre el 15 al 19 d'abril de 2013.
Aquestes jornades estan dissenyades per donar a conèixer els diferents centres de la UB i donar informació sobre les característiques dels estudis que s'imparteixen en aquesta Universitat, sortides professionals, els serveis universitaris dels que poden gaudir els alumnes de la UB, activitats estudiantils i d'altres temes d'interès.
Sessió d'emprenedoria al Campus
El passat dijous 11 d'abril, es va celebrar una sessió d’emprenedoria al Campus de l'Alimentació a càrrec de l'Ajuntament, a través de l'empresa municipal de Grameimpuls, i en col·laboració amb la Universitat de Barcelona (UB) i diferents iniciatives empresarials del territori.
La sessió que forma part d’un cicle de xerrades d’orientació als estudiants per a la cerca de feina, organitzades des del Servei d’Atenció a l’Estudiant (SAE-UB), tenia com a objectiu mostrar l’emprenedoria com una alternativa professional vàlida pels estudiants de Nutrició Humana i Dietètica i pels de Tecnologia dels Aliments.
La jornada va ser presentada pel Dr. Màrius Rubiralta i Carles Combarros, Tinent d’Alcalde de Promoció Econòmica i Ocupació de Santa Coloma i president de Grameimpuls. L'acte va comptar amb la participació de diversos emprenedors/es del territori com la Jessica Hierro i la consultora en seguretat alimentària Méndez & Estivariz, tots dos projectes de Santa Coloma, a més de l'empresa Bacteralia, laboratori de microbiologia de dues emprenedores Anna Malapeira i Anna Morera, antigues alumnes de la Facultat de Biologia de la Univeristat de Barcelona.
La jornada s’emmarca dins d’un projecte global de col·laboració i cooperació transversal de l’Ajuntament amb el Campus de la Universitat de Barcelona a la ciutat.