Jornada de portes obertes al Campus de l'Alimentació

El Campus de l'Alimentació ha obert les seves portes als interessats en cursar els graus universitaris impartits per la UB al recinte universitari de la nostra ciutat.

Divendres, 19 d'abril, a les 9.30h, s'ha iniciat una jornada de portes obertes al Campus de l’Alimentació de la UB, ubicat al Recinte de Torribera, per a alumnes de batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Superior i per a totes aquelles persones interessades en cursar un dels dos graus que s’hi imparteixen (graus de Ciència i Tecnologia dels Aliments i Nutrició Humana i Dietètica). Després de la inauguració de la jornada que tindrà lloc a la Sala de les Voltes, del edifici La Masia es realitzarà una visita guiada per les intal•lacions del Campus Universitari colomenc, prevista per a les 10.30h

Més informació a: www.ub.edu/futursinousestudiants/jpo-farmacia-torribera.html

La UB obre les seves portes

La jornada de portes obertes al Campus de l'Alimentació de Santa Coloma s'emmarquen dins el programa de portes obertes que la UB portarà a terme per a a estudiants de 1r i 2n de batxillerat i de Cicle Formatiu de Grau Superior entre el 15 al 19 d'abril de 2013.
Aquestes jornades estan dissenyades per donar a conèixer els diferents centres de la UB i donar informació sobre les característiques dels estudis que s'imparteixen en aquesta Universitat, sortides professionals, els serveis universitaris dels que poden gaudir els alumnes de la UB, activitats estudiantils i d'altres temes d'interès.

Sessió d'emprenedoria al Campus

El passat dijous 11 d'abril, es va celebrar una sessió d’emprenedoria al Campus de l'Alimentació a càrrec de l'Ajuntament, a través de l'empresa municipal de Grameimpuls, i en col·laboració amb la Universitat de Barcelona (UB) i diferents iniciatives empresarials del territori.

La sessió que forma part d’un cicle de xerrades d’orientació als estudiants per a la cerca de feina, organitzades des del Servei d’Atenció a l’Estudiant (SAE-UB), tenia com a objectiu mostrar l’emprenedoria com una alternativa professional vàlida pels estudiants de Nutrició Humana i Dietètica i pels de Tecnologia dels Aliments.

La jornada va ser presentada pel Dr. Màrius Rubiralta i Carles Combarros, Tinent d’Alcalde de Promoció Econòmica i Ocupació de Santa Coloma i president de Grameimpuls. L'acte va comptar amb la participació de diversos emprenedors/es del territori com  la Jessica Hierro i la consultora en seguretat alimentària Méndez & Estivariz, tots dos projectes de Santa Coloma, a més de l'empresa Bacteralia, laboratori de microbiologia de dues emprenedores Anna Malapeira i Anna Morera, antigues alumnes de la Facultat de Biologia de la Univeristat de Barcelona.

La jornada s’emmarca dins d’un projecte global de col·laboració i cooperació transversal de l’Ajuntament amb el Campus de la Universitat de Barcelona a la ciutat.