Jornada de Portes Obertes a la llar d'infants La Maduixa de Santa Coloma

És la quarta escola bressol pública que l’Ajuntament posa en marxa a la ciutat. Abans d’acabar el 2010 finalitzarà la construcció de dos nous equipaments més, un al barri del Riu Sud i un altre al barri del Raval; l’objectiu és poder tenir 7 llar d’infants públiques en marxa per al curs 2011-2012, com a mínim una per districte.

Santa Coloma de Gramenet, a 5 d’octubre de 2010. Demà dimecres 6 d’octubre, a les 16.45 h., la nova llar d’infants pública La Maduixa acull una Jornada de Portes Obertes al públic, que comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon.

El nou equipament ha entrat en funcionament en aquest curs 2010-211 i està ubicat al carrer de Washington numero 3-9, al barri del Centre. Té un disseny modern i disposa de sis aules, un pati de 200 m2 i una sala polivalent de més de 100m2, entre d’altres elements destacats. Es tracta d’un equipament modèlic que ha suposat una inversió d’1,2 milions d’euros per part de l’Ajuntament de Santa Coloma i la Generalitat de Catalunya.

Per altra banda, abans de que acabi aquest 2010 està previst la finalització de dues noves llars d’infants més que formen part dels projecte d’obres del Fondo Estatal para el Empleo y la Sostenibilidad Local (FEESL). Es tracta de la nova escola bressol del barri Riu Sud, ubicada al solar de les aigües, i la nova del barri del Raval, situada al carrer de Sant Jordi amb el passeig de la Salzereda. En aquestes dues llar d’infants s’inverteixen 2,9 milions d’euros, el que suposa una tercera part del total d’inversions del FEESL enguany.

L’objectiu de l’Ajuntament de Santa Coloma és poder tenir 7 llars d’infants públiques en marxa per al curs 2011-2012, el que suposa com a mínim una per districte.

Per a confirmacions i/o petició d’entrevistes, podeu contactar amb:
Premsa i Comunicació Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
93 462 40 00 / 618 045 488
comunicacio@gramenet.cat