Itinerari formatiu sobre Economia Social i Solidària

L'Ajuntament de Santa Coloma, amb els Ajuntaments de Badalona i Sant Adrià de Besòs i el Consell Comarcal del Barcelonès, organitza aquesta formació gratuïta.

L'empresa municipal Grameimpuls, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Sant Adrià de Besòs i el Consell Comarcal del Barcelonès, organitza una formació per introduir les persones en projectes socials i col·lectius i aportar els coneixements per generar noves idees emprenedores dins del que s’anomena Economia Social i Solidària (ESS). La formació constarà de 5 sessions de 4 hores de durada cadascuna. Les temàtiques, seran impartides pels experts Jordi Garcia Jané, Laura Hernández Rovira i Guernica Facundo Vericat els dies 6, 13, 20 i 27 d'abril i una més per concretar en horari de 16.00 a 20.00, al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (avinguda Generalitat, 99-101 de Santa Coloma de Gramenet).

Les places són limitades, només un màxim de 20 projectes podran beneficiar-se d'aquest programa i l'acceptació es realitzarà en funció a les potencialitats dels projectes. El programa formatiu és gratuït però cal formalitzar una inscripció prèvia al Servei de Foment Empresarial, a través del telèfon 93 466 52 24 o bé per correu electrònic a formacue@grameimpuls.cat.