Guardons de l'Esport Colomenc

El dijous 14 (19.30) l'Ajuntament mitjançant l'Institut Municipal d'Esports lliurarà al Teatre Sagarra els dotzens Guardons de l'Esport.

El proper dijous 14 de juny (19.30), el Teatre Sagarra acollirà la 12a edició dels Guardons de l’Esport Colomenc, que organitza l’Ajuntament i l’Institut Municipal d’Esports. Com cada any, es premiaran els èxits i el treball exemplar d’esportistes, tècnics i dirigents.

Durant la cerimònia es lliuraran 89 distincions i, a més, hi haurà un reconeixement públic a una trajectòria esportiva, a una tasca social, benèfica, a la promoció de l’esport de base o no competitiu i a la difusió de la imatge de Santa Coloma.
Les arts marcials i el futbol sala ocuparan el primer lloc entre els guardonats, però també cal subratllar l’ascens i la progressió de l’esport femení.

Els noms propis dels Guardons seran aquests: el billarista Dani Sánchez (medalla d’or al mèrit esportiu), el jugador de futbol sala Javi Rodríguez (campió de Lliga, Copa d’Espanya i Copa del Rei) i la jugadora de bàsquet Tània Pérez (campiona d’Europa ). El moment més emotiu es viurà en l’homenatge als desapareguts Joaquim Mora i Gregorio Carrizo.