Gran Festa de Cap d'Any a Santa Coloma

El 31 de desembre, Diada de Santa Coloma i nit de Cap d’any: gran festa a la plaça de la Vila per donar la benvinguda al 2016.

Santa Coloma de Gramenet, 23 de desembre de 2015- El dijous 31 de desembre és la Diada de la patrona de Santa Coloma, el punt central de la festa Major d’Hivern de la ciutat i que enguany es viurà d’una manera especial i històrica. Tothom està convidat a menjar-se el raïm a la plaça de la Vila al ritme de les dotze campanades, per rebre el nou any d’una manera molt especial i que suposarà l’inici d’una nova tradició a la ciutat: la celebració de la festa de Cap d’Any al bell mig de la ciutat amb música fins a la matinada per a tota la família.

D’aquesta manera especial i festiva es donarà la benvinguda a l’any 2016 a Santa Coloma. Tothom que vulgui assistir, està convocat a les 23.30 a la plaça de la Vila, que estarà il·luminada d’una manera molt especial i amenitzada per dos speakers. Després de les campanades començarà la festa amb el DJ Fabyan Salvador, que puntxarà música per animar a ballar a tota la família fins a la matinada.

Els actes de la Diada de Santa Coloma

La diada de Santa Coloma començarà amb l’ofici de Festa Major (església Major, 11.00 h), que presidirà el cardenal Lluís Martínez Sistach, i continuarà amb una ballada de sardanes a la plaça de la Vila (12.00) amb la cobla Contemporània. L’organització d’aquest acte és a càrrec del Patronat pro Aplec i Amics de la Sardana del CEP.

A la tarda (19.00) hi haurà una cercavila organitzada per la Colla de Gegants i Capgrossos, que sortirà de la plaça de l’Església, anirà pel passeig de Mossèn Jaume Gordi, els carrers de  Rafael Casanova, Major i Sant Carles, i acabarà a la plaça d’en Joan Manent. La Colla Grallers també hi participarà.

Abans del plat fort de la jornada —la festa de Cap d’Any—, hi haurà el tradicional correfoc (20.00) que fa la Colla Vella de Diables pel centre de la ciutat.  El recorregut previst és aquest: jardí d’Ernest Lluch, carrers de Sant Jeroni, Santa Coloma, Major i Sant Domènech, jardí de Can Sisteré, carrer de Sant Carles, plaça d’en Joan Manent, carrer del Safareig i plaça de Montserrat Roig.