Formació empresarial des de Grameimpuls

L'Ajuntament, mitjançant Grameimpuls, imparteix una acció formativa gratuïta sobre Facebook.

IMATGE - La Biblioteca Central ja ha reobert

L’Ajuntament a través de l’empresa municipal Grameimpuls inicia la formació empresarial amb la xarxa social més important del món, Facebook. Aquesta primera acció formativa, Màrqueting a Facebook orientat als negocis, està dividida en dos nivells: Facebook I (bàsic) i Facebook II (avançat)  El primer nivell es realitzarà els dies 14 i 16 de juliol  i el segon nivell els dies 21 i 23 de juliol. D’altra banda els dies 15 i 22 de juliol es durà a terme una formació sobre el programa de disseny i presentació Prezi.

Els seminaris es realitzaran al Centre d’Empreses Can Peixauet (av. Generalitat, 99-101) de 14.30 a 16.30, són gratuïts però les places són limitades. Cal formalitzar la inscripció prèviament contactant  amb el Servei de Foment Empresarial a través del telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'avinguda de la Generalitat, 99-101 o bé enviant un correu a l'adreça formacue@grameimpuls.cat.

Aquestes formacions estan organitzades per Grameimpuls amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya i amb finançament del Fons Social Europeu i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social.