Formació empresarial a Grameimpuls

L'Ajuntament, mitjançant aquesta empresa municipal, organitza l'acció formativa gratuïta “La importància de la imatge a la nostra estratègia de comunicació a les xarxes socials: Instagram i Pinterest".

Grameimpuls ha programat la formació “La importància de la imatge a la nostra estratègia de comunicació a les xarxes socials: Instagram i Pinterest” pels dies 21 de setembre i 5 d'octubre. La primera sessió es dedicarà a conèixer i aprofundir en l'eina Instagram i la segona tindrà com a protagonista la xarxa Pinterest. 

Grameimpuls  també organitza pel proper dia 22  de setembre la formació: “No et surten els números? Revisa i reinventa el teu model de negoci”.  Durant la sessió les persones participants elaboraran el mapa del seu model de negoci, diagnosticaran els punts forts i les potencials àrees de millora, i coneixeran les noves tendències i les àrees en les quals es pot modificar un model de negoci per tal de guanyar en competitivitat.

Les dues formacions es faran al Centre d'Empreses de Can Peixauet (av. Generalitat, 99-101) en horari de 16.00 a 20.00. L'assistència serà gratuïta prèvia inscripció ja que les places són limitades. La inscripció es pot tramitar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment (av. Generalitat, 99-101) o bé enviant un correu a l'adreça formacue@grameimpuls.cat.