Festival de Màgia i Circ de Catalunya

Arriba al parc de Can Zam el 3 i i 4 de març. L’organització del Festival i l’Ajuntament posen a disposició de la ciutadania 200 entrades 2x1 per a la sessió de dissabte 3 a les 20.30h.

La setena edició del Festival de Màgia i Circ de Catalunya se celebrarà al parc de Can Zam els propers dies 3 i 4 de març. En breu s’hi instal·larà la característica carpa que acollirà les actuacions de reconeguts mags i artistes. Hi haurà tres funcions: dues el dissabte, a les 17.00 i a les 20.30 h, i una altra el diumenge a les 17.00 h. La recaptació neta de la celebració de l’esdeveniment anirà destinada al programa d’integració social «Generando valores» de la Fundació Woman’s Week i al Programa Municipal d’Aliments Solidaris de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Totes les persones que hi treballen ho fan desinteressadament. Les entrades estan a la venda en línia al preu de 6 euros a www.FESTIVALMCC.com.

 
L’organització del Festival i l’Ajuntament posen a disposició de la ciutadania 200 entrades 2x1 per a la sessió de dissabte 3 a les 20.30 h, a les quals es podrà optar emplenant aquest formulari, fins exhaurir existències. Es farà entrega de 2 entrades per persona inscrita, que haurà d’acreditar les seves majoria d’edat i residència a Santa Coloma a l’hora de la recollida, la qual es durà a terme al Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar dijous 1 i divendres 2, de 17 a 20 h.