Festa Major: 114 propostes, el 80 % amb segell colomenc

Del 4 al 7 de setembre la ciutat es vestirà de Festa Major d’Estiu. Enguany el programa porta 114 activitats, entre concerts, exposicions, cinema a la fresca esport, entre d'altres, propostes per a tota la família.

 

Enguany, entre les dades destacades de la Festa Major d’Estiu de Santa Coloma, trobem que 90 de les 114 activitats previstes compten amb la participació d’entitats/artistes colomencs. I el 80% de les propostes organitzades hi trobem presència d'entitats i artistes de la ciutat.
Durant aquest esdeveniment festiu de l’any estan previstes 22 activitats esportives, 38 actuacions musicals, 21 activitats infantils, 16 activitats d’arrel tradicional i 5 exposicions a diferents espais, on tothom podrà trobar el seu espai.  
Enguany, hi ha 33 entitats o associacions culturals o tradicionals com organitzadores i/o participants, 21 entitats i institucions esportives i de tipus comercial participen i/o organitzen actes, 56 grups/artistes colomencs i 15 entitats o agrupacions participants a la Fira d’Entitats, entre d’altres.

Trets destacats de la #festacoloma2015

La Fira d’entitats es consolida amb una alta participació (15 entitats i agrupacions) i amb la novetat d’un escenari amb el que les mateixes entitats muntaran programació pròpia.
Hi ha quatre exposicions previstes a diferents espais de la ciutat. En destaca la mostra dedicada al 25è. aniversari del Centre d'Art Contemporani Can Sisteré, que aplegarà una veintena d'artistes que han exposat en aquest equipament. A més a més, també podrem gaudir d'art a la mostra dedicada al centenari de l'Església Major en el Museu Torre Balldovina, tot un símbol per Santa Coloma; d'altres mostres es podran visitar al Centre Cívic Riu i com cada any la dels Coloristes a la pça. Manent. També podrem gaudir de bona gastronomia en el Corre-Tapa, enguany de rècord amb la participació de 56 bars i restaurants. La passada edició van participar 50 establiments.
La nit de diumenge acabarà a la plaça del Rellotge amb una sessió de cinema a la fresca, i el mateix diumenge es celebrarà el correfoc infantil pels carrers de la ciutat.
Enguany, s'ha tingut especialment en compte el col·lectiu adolescent: hi ha previstos tallers de hip hop, breakdance, graffiti, etc. A més, el Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar recupera la seva activitat a la Festa amb actuacions de divendres a diumenge. Dissabte i diumenge hi haurà activitats infantils als barris de la ciutat. Jocs gegants, tallers per a nens i nenes, entre d'altres propostes.

Els noms destacats del cartell

Quant a les actuacions que ens depararà la #festacoloma2015, enguany tindrem als Mojinos Escozíos, Disco Route M80 i El Columpio Asesino (divendres 4 de setembre); Orelles de Xocolata (Pop per a nens i nenes), Ana Morgade al Teatre Sagarra, Rojas, Projecte Mut i el grup MODA (dissabte 5 de setembre); Les Anxovetes, grup d’havaneres en femení (diumenge 6 de setembre) i finalitzarem amb Celtas Cortos, en el darrer dia de la Festa (dilluns 7 de setembre).

Consulteu horaris i tots els detalls de la #festacoloma2015 en en aquest enllaç

Seguiu la Festa Major també a les xarxes socials: