Expocoloma guardona a activistes comercials del Barcelonès Nord com a clausura del actes del seu 20è aniversari

L'Auditori Can Roig i Torres de Santa Coloma de Gramenet va acollir dissibte 15 de novembre l'Acte de Cloenda del 20è. Aniversari de l'Expocoloma.
Aquesta activitat tanca el programa d'actes que s'ha desenvolupat al llarg d'aquest any 2008 per commemorar la trajectòria de la Fira multisectorial més important del Barcelonès Nord, quant a número d'expositors i persones que la visiten cada any, una ocasió any darrere d'any per prendre el pols al comerç i l'economia colomenca i conèixer de primera ma les principals novetats comercials que ofereix la ciutat.
A l'acte de cloenda del 20è. Aniversari de l'Expocoloma es va retre homenatge públic a totes les persones, empreses i entitats que amb la seva empenta i participació a la Fira han fet possible el seu funcionament i èxit al llarg dels vint anys.
A més del lliurament dels Premis, es va fer l'actuació del Quartet de Cambra de l'Escola Municipal de Música Can Roig i Torres, de Santa Coloma, i la projecció d'un vídeo amb els 20 anys d'història de la Fira.

Dues dècades d'història, un any de celebracions

Durant els vint anys de vida, l'Expocoloma s'ha convertit en el millor aparador del comerç i de l'economia colomenca, i un dels esdeveniments que més públic ha aplegat a la ciutat als darrers anys. De fet, enguany han pogut visitar els 170 estands d'empreses i serveis de la ciutat unes 200.000 persones durant els quatre dies d'exposició.
Aquestes dues dècades d'història de la Fira no han estat causalitat, son fruït del dinamisme del teixit comercial a Santa Coloma i també del consens existent entre les associacions de comerciants, i de l'equilibri de la Fira entre l'oportunitat comercial de les empreses i l'oci per als visitants.
Per commemorar tota aquesta trajectòria i el seu important paper per la ciutat, durant aquest any s'han celebrat diferents actes a Santa Coloma, com les Primeres Jornades Tècniques de l'Expocoloma, que han aplegat professionals del sector comercial de prestigi i importants institucions de Catalunya. En conjunt han pogut debatre sobre el futur comercial de Catalunya i sobre la importància del comerç, el turisme i les fires per l'evolució de les ciutats, entre d'altres temes destacats.

Llistat de premiats:

  • Premi a la fidelitat - Empreses per aquest ordre: Alanta (Ferrolan) , PASCSA, Frekuensia, Colldeforns, DAMM i Escuela de Danza Yolanda Valero.
  • Premi a les persones per aquest ordre: Claudi Zapater, Manel Valls, Jesús Gracia, José Canosa i Rosa Gisbert.
  • Premi “In Memoriam”, un reconeixement “pòstum” al senyor Francisco Ortega Manzano per la seva col·laboració.
  • Premi com a entitat fundadora, a l'Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma (ACI), per l'impuls que li ha donat en el transcurs de tots els anys de Fira.