Esport nadalenc

La Festa Major d’Hivern a Santa Coloma tindrà enguany un ampli programa d’activitats esportives amb els campus de tecnificació i els tornejos solidaris i de base com a principal referència.

Aquest diumenge 27 de desembre se celebrarà la cinquena edició de la cursa Sant Silvestre que organitza el Club d’Iniciatives Esportives Santa Coloma, amb sortida a les 10.00 des del Parc de Can Zam i arribada al Camp d’atletisme Antoni Amorós.  També el 27 es farà un 3x3 de bàsquet solidari al Pavelló La Colina (de 9.00 a 21.00) organitzat per ASDENT i el 2 de gener un triangular benèfic de futbol veterà al Nou Camp Municipal (11.00), promogut per la Fundació Esportiva Grama.

D’una altra banda el Club Patí Gramenet realitzarà unes jornades de tecnificació al Pavelló Nou, l’ADE Fuster ho farà en bàsquet al Pavelló Juan del Moral i Catgas Santa Coloma de futbol sala al Pavelló Raval, tots tres del 28 al 30 de desembre. El Draft Gramenet al Pavelló La Bastida organitzarà un altre campus de bàsquet del 28 de desembre al 4 de gener. I finalment es disputaran diferents tornejos de base. En futbol sala Manent Rambla i La Unión Las Palmas el 2 i 3 de gener a les pistes Prat de la Riba. En bàsquet del 2 al 4 de gener al Pavelló Raval organitzat per Gramenet BC i en tenis se celebrarà el 9 de gener  des de les 9.00 la final del Torneig de Nadal de Torribera.