En marxa un nou pla d’ocupació per a 196 persones aturades de la ciutat

L’Ajuntament, a través de l’empresa Grameimpuls, ha posat en marxa un nou pla d’ocupació, amb 196 noves contractacions subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i la mateixa corporació municipal.

Els projectes d’aquesta nova edició dels plans d’ocupació estan lligats a diferents programes d’interès social d’àrees i departaments municipals com Serveis Territorials, Educació, Benestar Social, Medi Ambient i Higiene Ambiental, Comerç, Serveis Interns, Cultura de Proximitat i Esports i als serveis de Promoció de l’Ocupació i de Promoció Empresarial de Grameimpuls.

Els objectius són afavorir la inserció laboral i millorar les competències professionals de les persones que hi participen. Uns altres objectius són: fer actuacions de millora de l’entorn urbà i periurbà; reformar instal·lacions municipals; aplicar les TIC al comerç; engegar campanyes de sensibilització ciutadana (agents cívics i agents de mobilitat); implantar l’administració electrònica; dinamitzar les aules Nodat; fer accions de suport per als col·lectius més desfavorits, en situació de risc social, i donar suport a la creació de noves empreses.