Els Mercats Municipals de Santa Coloma de Gramenet amb el Programa d’Aliments

Els Mercats Municipals de Santa Coloma de Gramenet, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat i de la Creu Roja del Barcelonès Nord, estan a punt de fer efectiva la seva participació en el Programa d’Aliments, que organitza la recollida, emmagatzament i distribució d’aliments destinats a diverses famílies colomenques.

L’objectiu és assolir la participació dels mercats colomencs a través d’una campanya pilot de donació d’aliments, per part dels clients i dels paradistes dels mercats, que es dura a terme durant la campanya de Nadal del 2009, a partir del 22 de desembre, i fins al 8 de febrer del 2010. Durant aquestes dates els paradistes i clients dels mercats només han de comprar números, que es vendran a les mateixes parades dels mercats, que es bescanviaran per productes alimentaris, destinats a les famílies més necessitades.

El proper dimarts 22 de desembre, a les 11 hores al Mercat del Singuerlín, tindrà lloc la presentació de la campanya, amb la presència del Tinent d'Alcalde de Serveis Territorials i ponent de Promoció Econòmica i Promociò Econòmica i Comerç, Esteve Serrano.

Un cop acabada la campanya, a partir del proper mes de febrer de 2010, es realitzarà un retorn dels resultats assolits a la ciutadania colomenca.

Vine als mercats i fes valer la teva ànima solidària!!