El Teatre Sagarra acull la VII Mostra d'Arts Escèniques d'escoles i instituts

Aquest divendres 10 continua la VII Mostra d’Arts Escèniques al Teatre Sagarra amb la participació dels intituts de la ciutat.

El dilluns 6 de maig hi haurà la representació teatral de primària i el divendres 10, la dels instituts. L’Associació Teatral Denominació d’Origen s’encarregarà de la presentació dels grups i de l’animació de la Mostra i els alumnes de màgia de l’Institut Ramon Berenguer IV enlluernaran el públic amb actuacions entre funció i funció. El dibuix d’Andrea Escribano Pérez de 5è de primària de l’Escola Tanit ha estat el guanyador del concurs que se celebra anualment per escollir la imatge representativa de la Mostra. A l’entrada del Teatre Sagarra hi haurà una exposició de tots els dibuixos que s’han presentat en aquest certamen. El disseny del díptic ha estat obra de Jesús Carrera, de l’Institut Ramon Berenguer IV. Les entrades per a les funcions són restringides i es lliuren directament als centres que participen en la VII Mostra.

Les persones que treballen al Pla educatiu d’entorn agreixen la col·laboració dels centres i dels professionals de l’ensenyament que, amb paciència, dedicació i ofici, ajuden a tirar endavant projectes com aquest. La Mostra contribueix des de la vessant lúdica i artística a la formació del nostre alumnat i a la consecució d’un ensenyament de qualitat. Així mateix, cal remarcar la feina dels alumnes participants i des del Pla els encoratgen a continuar treballant per la seva formació i pel seu futur. Ha estat destacada també la feina dels i familiars dels alumnes i el seu suport com a públic.