El Sagarra impulsa l’accés dels més joves al teatre

El Teatre Sagarra vol impulsar l’accés dels més joves als espectacles de teatre, circ i dansa amb la campanya social Escena 25.

Amb aquest objectiu, el Sagarra s’ha  incorporat a un acord general amb els teatres públics de Catalunya, amb el suport del Departament de Cultura, que han enllestit la campanya social Escena 25.
Escena 25 s’adreça a joves entre 18 i 25 anys. A partir de l’1 d’octubre estarà obert un registre (www.escena25.cat), al qual poden accedir les persones interessades per adquirir les entrades. Un cop registrats, podran realitzar la compra durant tot el mes d’octubre. La vigència de la campanya serà de de 2 mesos (octubre i novembre). Els joves inscrits podran accedir a a totes les funcions al preu de 5 euros.
Els espectacles que el Teatre Sagarra té programats dins Escena 25 són: Cremats, amb Willy Toledo (24 d’octubre, 21h); Animals de companyia, d’Estel Solé (30 d’octubre, 21h), i el monòleg Cómo en la casa de uno, en ningún sitio, de Santi Rodríguez (13 de novembre, 21h, Sagara Comedy).