El Rock Fest més solidari

Fins 2.100 colomencs podran entrar gratis el segon dia del festival fent una aportació solidària d'aliments.

Els propers 23, 24 i 25 de juliol Santa Coloma serà novament l'escenari del festival de música rock i heavy Rock Fest Barcelona. Durant tres dies, al parc de Can Zam es podran gaudir actuacions en directe de mítiques bandes internacionals com Scorpions, Judes Priest, Twisted Sister, Status Quo o Europe, entre altres grups, a més de la banda colomenca Asphyxion.
Per aquesta edició el Rock Fest té un doble accent solidari. D'una banda, es posaran a disposició dels colomencs 2.100 entrades per al segon dia de l'esdeveniment, una acció que l'Ajuntament ha decidit vincular al Programa Municipal d'Aliments Solidaris, amb el qual s'ajuda a cobrir l'alimentació d'aquelles persones i / o famílies de la ciutat amb dificultats econòmiques. Així, els colomencs que vulguin optar a les entrades (màxim dues per persona), a més d'acreditar que són de Santa Coloma amb el DNI o passaport, hauran d'aportar un mínim de tres quilos o litres d'aliments -poden ser llegums, pasta arròs, llet UHT i oli d'oliva (seran sis quilos o litres si volen les dues invitacions). Les 2.100 entrades es començaran a distribuir, fins a esgotar les existències, a partir del 6 de juliol, al Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar. També es posaran a disposició de les associacions de veïns i veïnes de la ciutat entrades per a aquelles persones que també certifiquin residència a Santa Coloma. S'estima que amb aquesta acció es podran recaptar més de sis tones d'aliments que aniran destinats a colomencs sense recursos.

D'altra banda, l'Associació colomenca de la malaltia de Dent, ASDENT, serà present al Rock Fest, en una carpa solidària, des de la qual es recaptaran fons destinats a la investigació d'aquesta malaltia. L'entitat posarà a disposició del públic material propi de l'associació -pulseras, collarets, calendaris, etc.- així com marxandatge aportat per Rock N Rock, organitzadora del Rock Fest, que consistirà en passades per al backstage, discos i pòsters dels artistes que participen aquest any en el Rock Fest. A més, tots els taps de les ampolles d'aigua i refrescos venudes al festival seran lliurats a ADENT, per a col·laborar amb la seva campanya de recollida de taps amb fins solidaris.

Distribució de les entrades “solidàries” -ENTRADES JA ESGOTADES!-

Repartiment de les 2.100 invitacions per el Rock Fest (són entrades gratuïtes per el divendres 24 de juliol). El repartiment es fa a partir de les 17:00 i fins a les 20:00 hores al Centre de Recursos Juveniles Mas Fonollar (C/Sant Jeroni 1-3).

  • El gruix de les entrades serà lliurat fins esgotar existències des del Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar a canvi d’un mínim de 3 quilos o litres de llegums, pasta, arròs, llet UHT i oli d’oliva per invitació. Una quantitat d’entrades es distribuirà des de les associacions de veïns i veïnes, les quals seguiran el corresponent procediment de comprovació de residència a Santa Coloma. Aquestes entrades també s’entregaran a canvi de la mateixa quantitat mínima d’aliments.
  • Cada persona tindrà dret a un màxim de dues entrades, la pròpia i la corresponent a una altra persona. Deurà acreditar mitjançant la presentació del seu DNI o passaport tant la seva residència a Santa Coloma com la de la persona no present. No s'admeten fotocòpies de DNI/Passaport ni fotografies al mòbil.
  • Aquelles persones que vulguin retirar entrades i no puguin acreditar la seva condició de residents a Santa Coloma mitjançant la presentació del seu DNI o passaport hauran d’omplir prèviament el formulari habilitat a tal efecte en aquest web municipal.
  • Les entrades seran nominals, personals i intransferibles, i duran escrits tant el nom com el DNI de la persona titular. El dia de celebració del concert es comprovarà la identitat del portador o portadora de l’entrada, la qual es bescanviarà per una polsera que donarà dret a l’accés a l’espai de celebració de l’esdeveniment.

*Les 2.100 entrades, amb un preu de mercat de 81 € per unitat, formen part de l'aportació en metàl·lic que fa l'organització del festival - Rock N Rock- a través del conveni de col·laboració subscrit amb l'Ajuntament.