El Rock Fest 2015 també serà solidari

El festival Rock Fest 2015 que se celebrarà al parc de Can Zam de Santa Coloma els dies 23, 24 i 25 de juliol, tindrà un marcat caràcter solidari.

L'alcaldessa Núria Parlon, amb la portaveu de Asdent, Eva Giménez (esquerra), i la regidora de Cultura i Solidaritat, Petra Jiménez (dreta)

Santa Coloma de Gramenet, 2 de juliol de 2015.- L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, ha presentat aquest matí a l’Auditori Can Roig i Torres les accions solidàries que es portaran a terme en aquesta ciutat amb motiu de la celebració, els propers dies 23, 24 i 25 de juliol, al parc de Can Zam, del festival Rock Fest Barcelona 2015. Durant tres dies, aquest festival presenta en directe l’actuació de mítiques bandes nacionals i internacionals, fins a un total de 30, com Scorpions, Judes Priest, Twisted Sister, Status Quo, Europe o els colomencs Asphyxion.  I és en aquest context festiu i musical que es faran diverses accions solidàries.

L’alcaldessa, que ha estat acompanyada en la seva presentació per la regidora de Cultura, Petra Jiménez, i per la presidenta de l’Associació per la malaltia de Dent (ASDENT), Eva Giménez, ha recordat que l’any passat el Rock Fest va ser un exemple de convivència, de respecte i de civisme i va expressar el seu desig de que enguany aquest festival sigui també un exemple de solidaritat.

La que serà la segona edició del Rock Fest tindrà un doble accent solidari. D'una banda, es posaran a la disposició dels colomenses 2.100 entrades per al segon dia de l'esdeveniment, una acció que l'Ajuntament ha decidit vincular al Programa Municipal d'Aliments Solidaris, amb el qual es desitja ajudar a cobrir l'alimentació d'aquelles persones amb dificultats econòmiques. Així, els qui vulguin optar a aquestes entrades gratuïtes (màxim dos per persona), a més d'acreditar amb el DNI o passaport que són residents a Santa Coloma, hauran d'aportar un mínim de tres quilos o litres d'aliments (llegums, pasta arròs, llet o oli d'oliva).

Les 2.100 entrades destinades als colomencs i colomenques, amb un preu de mercat de 81€ per unitat, formen part de l'aportació en metàl·lic que fa l'organització del festival —Rock N Rock— a través del conveni de col·laboració subscrit amb l'Ajuntament. Aquestes entrades es començaran a distribuir, fins a esgotar les existències, a partir del 6 de juliol (17.00 h) en el Centre de Recursos Juvenils  Mas Fonollar (carrer de Sant Jeroni, 1).

D'altra banda, i en aquest mateix sentit solidari, l'associació de la malaltia de Dent (ASDENT), estarà present en el Rock Fest, en una carpa, des de la qual recaptarà fons per a la recerca i la investigació d’aquesta malaltia. Entre altres accions en benefici de ASDENT, tots els taps de les ampolles d'aigua i refrescs venuts en el festival seran lliurats a aquesta entitat per col·laborar amb la seva campanya de recollida de taps amb finalitats solidàries.

Més informació sobre aquest esdeveniment musical, en rockfestbarcelona.com.

**Us adjuntem una imatge de l’acte de presentació d’avui. D’esquerra a dreta, la presidenta d’ASDENT, l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, i la regidora de Cultura.

Per a més informació i/o contactes:
Servei de Comunicació
Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
(Dori Morillo/Ana Belén Pérez)
93 462 40 13 / 618 045 488
comunicacio@gramenet.cat
premsa.comunicacio@gramenet.cat