El PSC guanya les eleccions municipals a Santa Coloma

Amb el 100% dels vots escrutat el Partit dels Socialistes de Catalunya aconsegueix 14 regidors i per tant, la majoria absoluta. En segon lloc queda SOM Gramenet amb 6 regidors, seguit de Ciutadans que entra al consistori amb 3.

Aquest divendres obre la programació l'obra 'Rhum' amb Jordi Martínez

El recompte provisional amb el 100% dels vots escrutats atorga la victòria a les eleccions municipals celebrades aquest diumenge 24 de maig al Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) amb 17.244 vots i 14 regidors (40,68% dels vots). En segon lloc, Som Gramenet-Poble Actiu (SG-PA) amb 7.852 vots i 6 regidors (18,52). En tercer lloc apareix Ciutadans (C's) amb 4.875 vots i 3 regidors (11,50%). El segueixen Gent d'esquerres-Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa-Entesa (GE-ICV-EUiA-E) amb 3.327 vots i 2 regidors (7,85%) i el Partit Popular (PP) 3.295 vots i 2 regidors (7,77%). Així queda el recompte de vots dels partits que han obtingut representació al ple municipals.

Llista provisional de regidors electes

Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC): Núria Parlon, Esteve Serrano, Lídia Montero, Jordi Mas, María Petra Jiménez, María del Carmen Arana, Mireia González, Daniel Salgado, Diego Arroyo, Ana Belén Moreno, María Remedios Aragón, Pedro Luis Cano, Luis Javier Fuentes, Álvaro Rodilla.

Som Gramenet-Poble Actiu (SG-PA): Aitor Blanc, Joan Pastor, Patrícia Lafuente, Alba Calvo, Oriol Corral, Jesús Sánchez.

Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (C's)
: Dimas Gragera, Salvador Tovar, María Duarte Aparicio.

Gent d'esquerres-Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa-Entesa (GE-ICV-EUiA-E): Alexandra Sevilla, Jonatan Fornés.

Partit Popular (PP): Laura Rodera, David Zambrana.