El PAM Cultural

El passat dimarts 1 de març es va dur a terme l’activitat del PAM cultural al Teatre Sagarra. Vam poder veure un fragment de l’assaig de l’obra La venganza de Don Mendo, protagonitzada pel grup colomec de teatre La Colmena.

Tot seguit, la regidora de Cultura, Petra Jiménez; juntament amb  David Marín, director del Teatre; i José Velasco, tècnic de l’Ajuntament, van dinamitzar l’acte en el qual es va fer un repàs de la trajectòria històrica del Teatre Sagarra i es va parlar de la diversitat d’activitats que s’inclouen dins de l’oferta cultural de Santa Coloma.

El Teatre i l’Auditori són dos dels espais de la ciutat on es duen a terme actes culturals i aquests estan recollits en una mateixa agenda. Es va destacar que el teatre, a més de tenir una programació marcada per la demanda, s’ha obert a les entitats i moviments culturals de la ciutat. També van exposar-se els avantatges que suposa la targeta Sagarra club  i com obtenir-la.

L’activitat va comptar amb una trentena de participants, molts dels quals van assistir en representació de les diferents entitats i grups de la ciutat relacionats amb moviments culturals com la música, la dansa, la màgia, la literatura,  la pintura i el teatre.

Es van recollir propostes molt interessants per part dels assistents, que tenen ganes de col·laborar plegats per dur a terme iniciatives diverses i promoure  la realització de tot un seguit esdeveniments culturals a la nostra ciutat.