El nou complex esportiu de les Oliveres tindrà una escola de bressol

Amb l'aprovació del projecte bàsic d’ampliació del complex esportiu del barri de les Oliveres per part de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament, a partir de gener de 2009 l’empresa municipal Gramepark SA iniciarà les obres per a construir-hi una nova escola bressol i un vestuari. L’actuació suposa un increment de la inversió de d’uns 3,3 milions d’euros respecte a l’actuació global prevista.

D’aquesta manera, s’afegeixen dos nous usos al projecte inicial, una important actuació global que comporta la construcció d’un camp de futbol, amb superfície d'herba artificial i una grada amb capacitat per a 320 espectadors; el nou edifici de la nova comissaria de la Policia Local; i un aparcament públic de 6.786 metres quadrats distribuïts en tres plantes, dues de les quals tindran la capacitat per a 168 cotxes i el nivell inferior serà d'ús exclusiu per a la Policia Local i tindrà capacitat per a 31 cotxes i 17 motos.

En conjunt, aquest projecte es desenvoluparà en una superfície total d'11.400 metres quadrats, ubicats a la carretera de la Font de l'Alzina, i compta amb un pressupost que supera els 10,6 milions d'euros. La construcció d'aquests nous equipaments municipals suposarà la reurbanització de la zona i la millora substancial de la circulació i accessibilitat des vianants, gràcies a la instal·lació de dos trams d'ascensor exterior d'ús públic i una nova escala mecànica, entre d’altres intervencions al barri.