El Museu se suma a les Jornades Europees del Patrimoni

El diumenge 14 d’octubre (12 h) el Museu Torre Balldovina farà una visita guiada al Molí d’en Ribé per donar a conèixer les recents excavacions fetes els mesos de setembre i octubre.

Els dies 12, 13 i 14 d’octubre se celebren les Jornades Europees de Patrimoni. Durant aquests dies, els municipis catalans mostren el seu ric patrimoni a través d’activitats gratuïtes perquè els ciutadans gaudeixin de visites gratuïtes i puguin conèixer  en profunditat el seu patrimoni, la millor manera d’aconseguir la implicació social en la seva salvaguarda i valoració.

A Santa Coloma, el diumenge 14 d’octubre (12 h) el Museu Torre Balldovina farà una visita guiada al Molí d’en Ribé per donar a conèixer  les recents excavacions fetes els mesos de setembre i octubre. El Molí d’en Ribé és un molí fariner baixmedieval situat a tocar del Museu que va ser excavat parcialment en diversos períodes (anys 1983, 1988 i 2008-2009). Enguany, s’han reprès els treballs arqueològics per exhaurir el jaciment de cara a integrar-lo en el Projecte de remodelació dels entorns del Museu Torre Balldovina i del Molí d’en Ribé.

Activitat gratuïta, sense inscripció prèvia