El dijous, conveni per consolidar "Santa Coloma, ciutat universitària"

Santa Coloma de Gramenet es consolida com a ciutat universitària amb la signatura d’un conveni entre 5 institucions, aquest dijous 6 de novembre.

Santa Coloma de Gramenet, 4 de novembre.- Aquest proper dijous, 6 de novembre (18.30), tindrà lloc a la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré l’acte de signatura del conveni Santa Coloma, ciutat universitària, que anirà a càrrec de l’alcaldessa Núria Parlon i els representants de les institucions que hi formen part –Universitat de Barcelona (UB), Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED), Centres Assistencials Dr. Emili Mira i López-Parc de Salut Mar (CAEM-PSMar), i Fundació Hospital de l’Esperit Sant.

Amb aquest conveni Santa Coloma de Gramenet es consolida com a tercera ciutat universitària de l’àrea metropolitana de Barcelona, després de Barcelona i Cerdanyola del Vallès. Durant l’acte s’oferiran dades diverses i s’anunciaran nous projectes comuns.A l’acte, l’alcaldessa estarà acompanyada per Dídac Ramírez Sarrió, rector de la Universitat de Barcelona; Ricardo Mairal Uson, vicerector d’Investigació de la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED); Josep M. Cortès Martí, president del Patronat de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant; i Olga Pané Mena, gerent dels Centres Assistencials Dr. Emili Mira i López-Parc de Salut Mar (CAEM-PSMar).Tot seguit, s’oferirà la conferència «Últimes evidències científiques de la dieta mediterrània sobre la salut », que pronunciarà Ramon Estruch Riba, professor associat a la Facultat de Medicina de la UB.

ActeSignatura del conveni per consolidar Santa Coloma com a ciutat universitària
Data i hora Dijous 6 de novembre, 18.30 h
Lloc

Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré

Plaça de la Sagrada Família, s/n. Metro Singuerlín L9

Assistents
Altres consideracionsEs prega confirmació de l'assistència en la mesura del possiblePer a més informació i/o contactes:

Servei de Premsa i Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

(Dori Morillo/Ana Belén Pérez)

93 462 40 13 / 618 045 488
comunicacio@gramenet.cat