El Circ Raluy a Santa Coloma

Possibilitem que la ciutadania accedeixi a aquest espectacle familiar amb el repartiment de 750 tiquets 2x1 el dimarts 27 al CRJ Mas Fonollar.

Santa Coloma torna a acollir el Circ Raluy Legacy del 28 de novembre fins al 9 de desembre, a Can Zam. Amb més de 100 anys d'història, el Raluy Legacy és tot un museu ambulant, que segueix viatjant pel món oferint un espectacle innovador i alhora clàssic, que l’ha fet mereixedor de prestigiosos guardons com ara la Creu de Sant Jordi, el Premio Nacional de Circo o el premi teatral Max.

Amb motiu de la seva estada a la nostra ciutat, s'ha possibilitat que 750 persones puguin assistir gratuïtament a dues sessions del circ amb tiquets 2x1. Tenim 350 tiquets 2x1 per a la sessió del circ Raluy del dijous  29, a les 18:30 hores, i 350 tiquets 2x1 per a la sessió del divendres 30, a les 18:30 hores.


Les persones interessades hauran de passar pel Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar (c/Sant Jeroni 1-3) aquest dimarts 27, a partir de les 17:00h i fins a exhaurir existències, per a retirar els tiquets necessaris per a beneficiar-se d’aquesta acció, per la qual una persona podrà accedir gratuïtament al circ en adquirir una entrada a preu regular a les taquilles del circ, per a les esmentades sessions.

S’entregaran un màxim de 2 tiquets per persona adulta responsable de la gestió, que tindrà que acreditar de forma obligada que és veí o veïna de Santa Coloma amb el DNI o passaport, fins exhaurir existències.