El cantant colomenc Prebe presenta un nou disc i anuncia una original iniciativa cantant en espais públics de la ciutat.

Prebe presenta aquest divendres "Dale la vuelta" al Cabaret Berlín de Barcelona.

 

 

El cantant de Santa Coloma de Gramenet José Maria Santos “Prebe” va presentar dimecres a la terrassa del Bar 9 Carrer de la Plaça de la Vila el seu darrer treball discogràfic “Dale la vuelta”. Durant la presentació, que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlón,  Prebe ha aprofitat per convidar a tothom a la presentació del disc que es farà aquest proper divendres 25 a la Sala Cabaret Berlín (C/Bailen, 22 Barcelona)

D’altra banda, també ha anunciat una original iniciativa que el portarà a passejar per diferents places de la ciutat. Com si es tractés d’un nou trobador, Prebe interpretarà cançons del seu darrer treball els dimecres a les 5.30  de la tarda a partir del proper 2 de març a diferents espais. Així, el 2 de març ho farà als jardins de Can Sisteré, davant la Biblioteca Central; el 9 de març davant la biblioteca de  Can Peixauet i el dia 16 a la plaça de la biblioteca de Singuerlín.

Prebe ha dit: “és important tenir presència a les xarxes socials on ja es pot escoltar a través de diferents links, però segueix essent important el contacte amb el públic”.

Per la seva banda l’alcaldessa de Santa Coloma, Nùria Parlón, l’ha encoratjat en aquesta iniciativa, destacant la promoció que es fa de la ciutat amb aquest tipus d’activitats.

“Dale la vuelta” recupera l’estil canalla d’aquest cantautor a través de les 10 cançons que s’inclouen en aquest seu darrer treball. En especial,  sorprèn gratament la barreja de pop rock  que fa amb la mítica cançó d’Antonio Machín “Angelitos Negros”.