El 16 de setembre la ciutadania escollirà una de les dues propostes de disseny del Nou Passeig Salzereda

Tots els veïns i veïnes de la ciutat podran donar la seva opinió sobre el disseny que creuen millor per a la Salzereda el dissabte 16 de setembre (de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores) a l'Escola Santa Coloma, situada al mateix passeig de la Salzereda, cantonada carrer de Francesc Moragas.

La renovació íntegra del passeig de la Salzereda (entre el passeig de Llorenç Serra i el carrer de Jacint Verdaguer) és una de les actuacions més rellevants del Pla d'Acció Municipal (PAM) d'aquest mandat. El pressupost previst per a aquesta obra (tant per a l'opció 1 com per a la 2) és d'uns 7 milions d'euros, i compta amb el finançament dels fons europeus FEDER, dins de l'anomenada estratègia EDUSI, de desenvolupament urbà sostenible, i del Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Recordem que l'Ajuntament ha instal•lat una carpa informativa al passeig de la Salzereda (entre els carrers de la Cultura i de Francesc Moragas), oberta tots els dies de 18.00 a 21.00 hores, on totes les persones interessades podran utilitzar el sistema de realitat virtual per conèixer els dos projectes urbanístics que es posen a consulta el 16 de setembre. La tecnologia es la denominada ‘Realitat virtual 360 graus per a arquitectura i obres públiques’ (VR IMMERSIVE).