Ecometròpoli ofereix dos tallers el 5 de juny, Dia del Medi Ambient

El 5 de juny, amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, el Centre d’Educació Ambiental Ecometròpoli oferirà dos tallers d’assistència gratuïta: un de plantes aromàtiques i tast d’infusions i un altre de mobilitat sostenible i segura.

Diumenge, el Centre Ecometròpoli serà l’espai idoni per celebrar la jornada de defensa del medi ambient. Des de la seva posada en marxa (març de 2011) és un lloc de referència a l’àmbit mediambiental de la ciutat.

L’equipament acull activitats pensades per a les escoles i per al públic en general; en total ha rebut ja més de 3.200 visites. Situat al Recinte Torribera, Ecometròpoli ofereix l’exposició permanent “Bosc”, que conté una explicació detallada dels ecosistemes de la serralada de Marina, del parc fluvial del Besòs i de la ciutat; l’audiovisual Terra; la Sala de les Petjades, on es poden conèixer i sentir diferents animals presents als espais naturals durant la nit, i el Parc de Mobilitat Sostenible i d’Educació Viària, on es poden aprendre, mitjançant el joc, les normes i senyals de conducció. El Centre acull també l’Espai de Recerca Joan Vicente, un fons de materials paleontològics i bibliogràfics.

L’horari és de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 i de 15.30 a 17.30; dissabtes i diumenges, de 10.30 a 13.30. Per participar-hi s’ha de reservar plaça trucant al telèfon 618 00 72 30.