Doble programa a l'Auditori

El divendres 30 (21.00), concert "Obres per somiar", i el dissabte 1 (21.00), homenatge a Ovidi Montllor en el marc del Correllengua 2012.

Continua la programació dels concerts de novembre a l'Auditori de Can Roig i Torres (Rafael de Casanova, 5). Divendres 30 de novembre, 21.00 hores "Obres per somiar" amb Montserrat Melero, soprano, Ricardo Estrada, piano i Oleg Lachugin, violí.

La soprano colomenca Montserrat Melero, formada a l’Escola de Música Can Roig i Torres, juntament amb un dels màxims especialistes en acompanyament de veus com és Ricardo Estrada, al piano, i Oleg Lachugin, al violí, interpretarà un repertori especialment escollit per al timbre de la seva veu que encisarà al públic fins a transportar-los al món eteri dels somnis. 

Peces de Schubert, Debussy, Vives i Donizett.

Per a comprar les entrades consulteu aquest enllaç.

Concert d'homenatge a Ovidi Montllor

Dissabte 1 de desembre, a les 21.00 hores, l'Auditori acollirà "Gramenet a Ovidi Montllor" un concert d'homenatge a Ovidi Montllor, organitzat per la entitat Aramateix en el marc de la programació del Correllengua 2012. L'entrada anticipada es pot adquirir per 5 euros a la seu d'Aramateix, al carrer Montserrat, 3. A les 18.00 hores, es faran mostres de cultura popular, música i activitats diverses, de caire gratuït.

Diversos artistes colomencs i colomenques, i del país en el seu conjunt, interpretaran peces d'Ovidi Montllor. Al concert, han confirmat la seva assistència artistes com: Cesk Freixas, Pepe, Jordi Montañez, Albert Montero, Meritxell Gené, La Carra, Caliu, DK Band, Albert Montero, Delincuentos, La Banda de Pablo Gil, Huno, Jorge Rufo...entre d'altres.