Dissabte, espectacle d’acrobàcia en una carpa de circ a l’estació Fondo

Demà, 7 de maig (19.00 ), l’estació Fondo de la línia 9 de metro es convertirà un escenari insòlit. Artistes de La Central del Circ oferiran un espectacle d’acrobàcies aèries i música en directe.

Les peculiaritats d’aquesta innovadora estació permetran ressaltar el valor estètic d’aquesta actuació de dansa vertical.

L’acció durarà uns 20 minuts, temps en què es jugarà amb l’alçada i el volum de l’estació per generar un ambient poètic i visual. L ’activitat simularà un ballet vertical inspirat en un viatge en metro que recrearà els sons i les imatges de dos viatgers com si es tractés d’un somni. Aquest espectacle oníric inclourà projeccions d’imatges de vies de metro i de combois en moviment, que afegiran il·lusionisme a l’ambientació.

Aquesta activitat de circ suburbà és pionera internacionalment i és també una de les grans novetats de la “Primavera cultural de Transports Metropolitans de Barcelona”, programa que agrupa un seguit d’accions i esdeveniments de diferents disciplines (arts escèniques i audiovisuals, música, circ, màgia, dansa, literatura, moda, etc.) i que es porta a terme a la xarxa de metro i d’autobusos fins al final del mes de juny

La Central del Circ és un espai de l’Ajuntament de Barcelona, adreçat a professionals del circ i destinat a l’entrenament, l’assaig, la creació, la formació continuada i la investigació. La gestió correspon a l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya.