Dia Internacional de l'Alliberament lesbià, gai, bisexual, trans i intersexual.

Dijous, 28 de juny, tindrà lloc un acte als Jardins de Can Sisteré tot commemorant el Dia Internacional de l'Alliberament lesbià, gai, bisexual, trans i intersexual.

Coincidint amb aquesta diada internacional es desenvoluparan un seguit d'actes a l'escenari instal.lat als Jardins de Can Sisteré des d'on es donarà lectura a un manifest per la commemoració del Dia Internacional de l'alliberament lesbià, gai, bisexual, trans i intersexual i per una ciutat lliure de LGTBIfóbia.

La jornada començarà a les 19:15h i inclourà la participació en diverses fases de l'acte de la companyia COCOTEVÁ, els Alquimistes, José Antonio Juarez, La Colmena, la associació Activament, Artemis/Clics Clis Nyak/Voluntarios, les Suffragettes de Santa Coloma, el cantautor Javi Jareño i la companyia l'Excentrica.

L'acte comptarà amb la presència de l'Alcaldessa de la ciutat, Núria Parlon, la tinenta d'alcaldessa de polítiques LGTBI, Petry Jiménez, Xavi Villena, com a president de l’entitat Entenem Santa Coloma i Blanca Padrós, com a representant de la Taula LGTBI de Santa Coloma.