Declaració institucional pels incendis a la comarca de l'Alt Empordà

L'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, ha llegit una declaració institucional de suport als pobles i viles afectades pels incendis que assolen la comarca de l'Alt Empordà. La declaració s'ha fet abans de donar inici al ple ordinari del mes de juliol que s'està realitzant aquest vespre. Demà, dimarts 24 de juliol, les banderes del balcó municipal onejaran a mitja asta.

Davant els incendis que estan afectant nombrosos pobles i viles de la comarca de l’Alt Empordà, en nom de la nostra ciutat, de Santa Coloma de Gramenet i del seu Ple municipal que tinc l’honor de presidir, faig la següent:

DECLARACIÓ:

Lamentem  la pèrdua de les vides humanes alhora que transmetem, en nom de la ciutat, el més profund condol a les famílies de les víctimes a causa dels tràgics incendis.

Declarem també la nostra solidaritat amb totes les persones que han perdut els seus domicilis i el seu patrimoni familiar. Som conscients del profund dolor que suposa aquest tràgic fet.

Volem transmetre el nostre reconeixement i suport al Departament d’Interior de la Generalitat i a totes les forces de seguretat, Mossos d’Esquadra, Policia Nacional, Policies Locals; Bombers de Catalunya i de França; a l’exèrcit; i a tots els voluntaris i voluntàries que treballen des de fa hores en l’extinció de les flames, així com en les tasques de cobertura de la població afectada.

Manifestar el nostre suport i solidaritat amb tots els municipis de la comarca gironina que han vist amb impotència com el foc arrasava parts del seus termes municipals.

 

Santa Coloma de Gramenet, 23 de juliol de 2012.