Darrer dia de Festa Major

Aquest dlliuns 5, Santa Coloma tanca les festes amb el tradicional Piromusical i l'actuació d'Oques Grasses a la Plaça de la Vila, entre d'altres actes.

Darrer dia de la Festa Major, que enguany és festivitat local a Santa Coloma de Gramenet. A les 11:00h del matí, als jardins de Can Sisteré, ens retrobarem amb una activitat infantil habitual al programa de festes en les darreres edicions, la Festa d'Aigües.

A la tarda, s'obre el programa amb una novetat, el Zeppelin, un acrobàcia que recorrerà a partir de les 18:00 hores la Plaça de la Vila, Rambla de Sant Sebastià, carrer Irlanda i tornarà a la Plaça de la Vila. També a les 18h es farà un recital poètic per ala gent gran a Can Sisteré.
Al Teatre Sagarra, a les 18h i 20h es representarà l'espectacle per adults, de Títeres desde abajo "En la plaza de mi pueblo", entrada gratuïta amb invitació. A les 19h, ballada de sardanes al Jardí de Can Sisteré amb la Cobla Bisbal Jove, organitzada pel Patronat pro-Aplec i Amics de la Sardana del CEP.

I el fi de la festa té com cada any, un doble escenari, el parc de Can Zam que acollirà el Piromusical de cloenda de la Festa Major (22:30h); i la plaça de la Vila on les Oques Grasses (23h) posaran un punt final musical a les festes.

*MOBILITAT - S’allargarà l’horari de les escales i rampes mecàniques fins a la mitjanit -les 12:00 hores de la nit- durant els dies de Festa Major per tal de millorar la mobilitat de tota la ciutadania de Santa Coloma