Cursa Atlètica i Ciclista de Festa Major

Es disputen aquest cap de setmana i comportaran restriccions de trànsit a la ciutat.

Recta final del període d’inscripcions per a la Cursa popular d’atletisme de Festa Major. Enguany, la cursa atlètica se celebrarà el dissabte, 2 de setembre, a partir de les 9:00 hores. El recorregut d’enguany de 5.800 metres serà nou. La sortida estarà situada a l’avinguda Generalitat (cantonada c.Sant Josep) i l'arribada al Camp d'Atletisme.

Les inscripcions (gratuïtes i limitades a un màxim de 950 corredors) poden realitzar-se fins a l'1 de setembre als centres esportius Municipals: Duet Can Zam (Víctor Hugo, s/n) i Duet Fondo (Plaça Mediterrània, s/n) i també al Departament d’Esports de l’Ajuntament (pl. d’en J. Manent, s/n) de 8 a 14h.

Aquesta cursa no és competitiva, és oberta a tothom, sense distinció de categoria, edat, sexe o nacionalitat.
Caldrà tenir presents les recomanacions següents: fer ús de roba còmoda i de cotó, i de calçat adient per caminar i/o córrer; fer un escalfament previ; fer una petita parada en cas d’esgotament, i seguir les indicacions mèdiques (prèvies a la cursa).

Afectacions al trànsit:

Amb sortida des de l'avinguda Generalitat/Sant Josep la cursa passarà per Llorenç Serra, Avinguda Santa Coloma, Avinguda Generalitat, Molinet, Llera del Riu, Parc de Can Zam i Camp d'atletisme.
CAL QUE TINGUEU MOLTA CURA A L'HORA DE SORTIR O ENTRAR ALS PARKINGS DE L'AVINGUDA SANTA COLOMA (DES DE LES NOU DEL MATÍ FINS LES 9:30 H.)
TAMBÉ CAL QUE ESTEU INFORMATS QUE A LA LLERA DEL RIU NO ES PODRÀ ACCEDIR EN BICICLETA DES DE LES 9'00 H I FINS LES 10:15H.
(ELS DARRERS ACCIDENTS ENS FAN PRENDRE AQUESTA MESURA).

Cursa ciclista

El proper diumenge, 3 de setembre, se celebrarà a partir de les 09:00 h. la Cursa Ciclista de Festa Major.

Aquesta cursa se celebra en un circuit urbà tancat pel Parc d'Europa (des del carrer Balears fins el Pont de la B20).
Per tant, des de les 8:45 i fins les 11:00h estaràn tallats els accesos i carrers del Parc Europa. Per poder accedir a la carretera de la Roca o Singuerlin s'haurà d'escollir la variant del costat del Riu.
També, per poder accedir a les rondes, caldrà fer-lo pel Pont del Potosí.

Gràcies per la vostra col·laboració!