Curs de monitor/a al CRJ Mas Fonollar

Organitzat per l'Ajuntament i impartit per l'Escola El Sol s'iniciarà el 25 de juny amb preus especials per als alumnes empadronats a Santa Coloma.

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet organitza un curs de monitor/a de temps de lleure dirigit a joves que vulguin obtenir l’acreditació oficial necessària per a treballar com a monitors i monitores en casals, colònies, esplais i, en general, en activitats de lleure infantil i juvenil.

El curs, impartit per l’Escola El Sol, té una càrrega lectiva de 100 hores presencials, complementades amb formació a distància i unes pràctiques formatives. Les classes tindran lloc al CRJ Mas Fonollar totes les tardes de dilluns a divendres de 16.30 a 20 30 h, entre el 25 de juny i el 29 de juliol, ambdós inclosos.

Per matricular-se al curs cal tenir els 18 anys complerts a l’inici del curs. L’assistència a totes les sessions presencials és obligatòria. L’absència a més de 16 hores suposa l’exclusió de l’avaluació i, per tant, la impossibilitat de superar l’etapa lectiva. En el cas que no es traspassi aquest límit, es poden aplicar recuperacions obligatòries. Un cop inscrit, l’alumne/a disposa de 3 anys per tal de completar tota l’acció formativa (etapa lectiva, pràctica i memòria). Les places són limitades.

Preus especials per alumnes de Santa Coloma

L’Ajuntament ha previst unes subvencions especials per als alumnes empadronats a Santa Coloma, per tal que el preu no suposi una barrera de cara a la formació dels i les joves. Tots els alumnes empadronats a Santa Coloma gaudiran d’un 20% de descompte sobre el preu general del curs (176 € preu final per alumne/a); mentre que els alumnes empadronats a la ciutat que acreditin estar a l’atur o un dels seus progenitors o tutors legals ho estigui, rebran una subvenció del 40% sobre el preu (120 € preu final per alumne/a).

Per a més informació i inscripcions adreceu-vos a la web de l'Escola lliure El Sol: http://www.escolaelsol.org/