Conveni a Santa Coloma per posar en marxa el pagament digital "moneda local"

Demà a Santa Coloma de Gramenet se signa un conveni per posar en marxa un sistema de pagament digital, ‘moneda local’, amb un Circuit de Comerç Social.

Santa Coloma de Gramenet, 2 de juliol de 2015.- Demà divendres 3 de juliol, a les 12:00h, se signarà el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i Ubiquat Technologies, S.L., per posar en marxa un innovador sistema de pagament digital i social a la ciutat –o moneda digital d’àmbit local- i la creació d’un Circuit de Comerç Social (CCS) per canalitzar aquest nou sistema de pagament, en el marc del Projecte europeu Digipay4Groth.

En la signatura del conveni estaran presents l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon; el tinent d’alcalde de Comerç, Esteve Serrano, i el representant de Ubiquat Technologies, S.L., empresa que forma part del consorci europeu Digipay4Groth, Jaume Catarineu.

L’Ajuntament d’aquesta ciutat serà el primer ajuntament de l’Estat en canalitzar la despesa pública a través del CCS i utilitzant aquest nou sistema de pagament digital i social. A nivell europeu hi ha una experiència similar a la ciutat anglesa de Bristol -Bristol Pound- amb el mateix software que s’utilitzarà a Santa Coloma.

RESUM DE LA CONVOCATÒRIA

 

Acte

Signatura d’un conveni per posar en marxa un nou sistema de pagament digital i social a Santa Coloma de Gramenet, amb un Circuit de Comerç Social

Data i horaDivendres 3 de juliol a les 12h
LlocSala de Govern de l'Ajuntament de Santa Coloma. Plaça de la Vila, 1. Metro L1 estació Santa Coloma
Assistents

L'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon

El tinent d'alcalde de Comerç, Esteve Serrano

El representant d'Ubiquat Technologies, S.L., Jaume Catarineu

Altres consideracionsEs prega en la mesura del possible confirmar l'assistència
Per a més informació i/o contactes:
Servei de Comunicació
Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
(Dori Morillo/Ana Belén Pérez)
93 462 40 13 / 618 045 488
comunicacio@gramenet.cat
premsa.comunicacio@gramenet.cat