Commemoració a Santa Coloma del Dia Mundial de la Sida

Aquest divendres 30 l’Equip Municipal de Drogues i les entitats muntaran taules informatives als mercats municipals de Santa Coloma.

Cartell guanyador del 5è Concurs de cartells

Aquest dissabte 1 de desembre és el Dia Mundial de la Sida i com cada any ho celebrarem a Santa Coloma. Enguany, el cartell guanyador del 5è Concurs de cartells de prevenció de la sida ha estat en Narcís Serrats amb l’obra Santa Coloma posa’t la goma i serà la imatge de la campanya. Des del Departament Municipal de Salut Pública, reparteixen cartells, punts de llibre, preservatius, llaços vermells i fullets informatius  a centres educatius de secundària i lleure, centres cívics i casals, bars i altres equipaments de la ciutat.

Divendres 30 al matí l’Equip  Municipal de Drogues i les entitats muntaran taules informatives als mercats municipals de Santa Coloma. També es faran tallers preventius i xerrades, i s’exposaran cartells i còmics al CRJ Mas Fonollar, biblioteca Can Peixauet i Institut La Bastida.

La transmissió de la infecció pel VIH, continua sent majoritàriament per via sexual. Per això és necessari, mantenir  la prevenció i reforçar les actuacions per evitar el contagi.