Santa Coloma de Gramenet, a 16 de maig de 2014.- Us reenviem la nota de premsa que ens ha fet arribar la UB i el cartell del segon diàleg del cicle “Científics i cuiners, cara a cara”, dedicat a la xocolata i els estats mentals, amb la presència del director de Docència i Recerca de l'Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions del Parc de Salut Mar, Antoni Bulbena, i el xocolater Enric Rovira.
La trobada, que tindrà lloc aquest dilluns 19 de maig a les 13h a la sala Les Voltes de l'edifici La Masia del Campus de l'Alimentació-UB (Recinte Torribera), permetrà tractar temes com l’aspecte social del consum de xocolata, la millora tècnica del producte, la seva associació amb el plaer i les emocions, i la seva relació amb els efectes sobre l’estat mental de les persones. L’acte és obert a tothom i gratuït.
"Científics i Cuiners, cara a cara" és una jornada emmarcada en el programa d’activitats ‘Santa Coloma, Ciutat Universitària’. Més informació a www.gramenet.cat.
Per a més detalls i/o contactes:
Servei de Comunicació
Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
comunicacio@gramenet.cat