Celebrada la final del concurs culinari 'Petit Xef'

Jan Aponte va ser el guanyador del concurs culinari ‘Petit Xef’ amb el plat ‘Pinyata San-taco’, una mena de ‘burritos’. La final es va celebrar a l’espai Cuines del Món de la Biblioteca del Fondo i en Jan es va endur com a premi un ordinador portátil.

La primera edició del certamen culinari ‘Petit Xef’ va concloure el passat dissabte 20 de maig amb la celebració de la final a la que van arribar, Jan Aponte, Vera Cerro, i Andrea Aguilera. Tots tres van presentar les seves elaboracions que podien ser en calent/fred, o postre. Jan que té 10 anys i estudia al CEiP Mercè Rodoreda va cuinar el plat ‘Pinyata San-taco’ mentre que les seves companyes van preferir uns postres. Vera de l’escola Verge de les Neus va concursar amb un tiramisú de fruits vermells  mentre que Andrea del col·legi Torre Balldovina ho va fer amb una variant que va anomenar ‘Fresamisú’. Tots tres ho van fer molt bé i el jurat ho va tenir molt difícil a l’hora de decidir el guanyador.

Recordem que un centenar de nens i nenes, entre 8 i 12 anys, van participar en aquest concurs Petit Xef que es va iniciar el passat 6 de maig i que forma part dels programes «Santa Coloma, ciutat universitària» i «Santa Coloma deGusta». Aquest últim se celebra fins al 31 de maig arreu de la ciutat, impulsat per l’Ajuntament i els restauradors.