Avui s'ha celebra a la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré el Dia de la Biblioteca

L'escriptor Màrius Serra ha estat a la biblioteca de Singuerlín per celebrar aquesta jornada que organitza la Diputació de Barcelona

El personal de les 200 biblioteques i 9 bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals s'ha citat un any més a celebrar el Dia de la Biblioteca en una jornada festiva organitzada per la Diputació de Barcelona. La trobada ha començat a les 10.30 hores a la nova seu de la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré de Santa Coloma de Gramenet, que va estrenar edifici el mes de maig d’aquest any.  

El president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, i l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, han donat la benvinguda als professionals de les biblioteques. A continuació, l’escriptor i autor de mots encreuats Màrius Serra ha pronunciat la conferència "El B&B que més m’agrada".

La celebració del Dia de la Biblioteca, que oficialment recau en el dia 24 d'octubre, va sorgir l'any 1997 de l'Associació Espanyola d’Amics del Llibre Infantil i Juvenil.  L'objectiu era traslladar a l'opinió pública el paper central de la biblioteca com a punt de trobada de lectors de totes les edats amb la cultura i com a instrument de millora de la formació i la convivència humanes.