ATENCIÓ: ENTRADES ESGOTADES Retorna l’acció solidària amb el festival UNITE With Tomorrowland

El dia 27 de juliol, Santa Coloma serà novament escenari del festival de música de ball electrònica “Unite With Tomorrowland”. Al parc de Can Zam es podran presenciar els sets en directe de grans estrelles del gènere, DJs com Lost Frequencies, Nervo, Quintino o el colomenc Albert Neve amb Abel Ramos.

Es possibilita que les persones de Santa Coloma participants en una acció solidària puguin gaudir de UNITE. A tal efecte, a partir de les 17h de dijous 18 de juliol, s'han d'inscriure prèviament en la llista habilitada i participar en l’acció, vinculada al Programa Municipal d'Aliments Solidaris, destinada a ajudar aquelles persones i/o famílies de la ciutat amb dificultats econòmiques.

Així, els colomencs i les colomenques que vulguin formar-ne part (un màxim de dos per gestió, duta a terme per persona major de 18 anys), hauran de:

  • acreditar de forma obligada que són veïns i veïnes de Santa Coloma amb els DNIs o passaports originals
  • aportar un lot d’articles d’higiene personal (1 ampolla de gel d’1 litre, 1 ampolla de xampú capil·lar, 1 unitat de pasta de dents o de desodorant corporal i 1 raspall de dents)


La inscripció a la llista i el lliurament dels articles es durà a terme els següents dies:

  • 22 de juliol en horari de 09:30 a 13:00 h i de 16:00 a 19:30 hores,
  • 23 de juliol en horari de de 09:30 a 13:00 h i de 16:00 a 19:30 hores

al local situat al Passeig Llorenç Serra, 49, prèvia concertació d'hora obligatòria en el sistema de cita prèvia d'aquest web municipal.