Assaig obert de ‘Moving to Mozart’ en el Dia Internacional de la Dansa

Aquest dimecres 29 (19h) l’Excèntrica i Camerata Gramenet presenten al Teatre Sagarra l'assaig d'aquesta producció que s'estrena el 20 de juny.

Aquest 29 d’abril (19.00 hores), amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, l’Excèntrica i Camerata Gramenet presenten al Teatre Sagarra una workshop (assaig obert) per al públic general sobre la producció Moving to Mozart, que s’estrenarà oficialment el 20  de juny (21.00) a la sala colomenca.

Moving to Mozart és un projecte artístic per a joves, la coreografia del qual és obra de Moreno Bernardi, la direcció artística la signa a Juanjo Marín i la direcció musical la subscriu Bernat Bofarull.

La paraula coreografia vol dir, etimològicament, l’escriptura del desplaçament del cor del grup en un determinat espai i durant un temps determinat. És per això que en l’àmbit pedagògic la coreografia pot arribar a ser una eina molt preuada, ja que facilita la comprensió de l’individu i la seva cultura a partir del fet en comunitat. El projecte compta amb la complicitat del coreògraf i director italià de prestigi internacional Moreno Bernardi, que serà l’encarregat de crear amb els joves una coreografia conjunta a partir de la simfonia núm. 40 de Mozart. Serà valuosa, en aquest sentit, la col·laboració de la Camerata Gramenet, orquestra colomenca de joves alumnes i exalumnes de l’Escola Municipal de Música Can Roig i Torres.