Arrenca la programació del 25 de novembre, Dia per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones

Durant tot el mes de novembre estan previstes accions en commemoració del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones.

Aquest dimarts 12 (10 a 12 h) la Biblioteca Can Peixauet acollirà una nova edició del Conversatòries, punt de trobada i intercanvi amb dones diverses de la ciutat, per parlar sobre el 25N. Dimecres 13 (18 a 20 h) tindrà lloc al Pompeu Lab el Taller DADES OBERTES X VIOLÈNCIA MASCLISTA, per aproximar-nos de manera innovadora i col·laborativa a les diverses manifestacions de les violències patriarcals. Dijous 14 (18 h, Centre Cívic del Riu) hi haurà el Taller participatiu “La ciutat de les dones”, per identificar els missatges sexistes a l’espai públic i elaborar noves propostes comunicatives. Els dos tallers amb inscripció prèvia a: cird@gramenet.cat

Els actes centrals que tindran lloc els dies 21, 24 i 25 de novembre, i els podeu consultar en aquest enllaç on trobareu també la resta de la programació del #25N Santako no calla!

Conferència #25N de l'escriptora Najat el Hachmi 

Aquest diumenge, dia 17 de novembre (17 h, a l'església Major), hi haurà la cantada coral Un viatge al cor, a càrrec de Grans Veus de Santa Coloma, Coral Els Somnis-Amputats Sant Jordi i Cor Modern de l'Excèntrica, organitzat per CEMFIS. I dijous, dia 21 de novembre, l'escriptora Najat el Hachmi oferirà la conferència central: «Sempre han parlat per nosaltres», sobre violències simbòliques i resistències feministes, organitzada per l'Ajuntament (a les 18 hores, al Museu Torre Balldovina, pl. pau Casals, s/n).