Arrenca la nova programació de l'Auditori Can Roig i Torres

El divendres 24 (21.00), concert "Músics emergents" i el dissabte 25 (19.00), celebració del 10è aniversari de la Xarxa de Valors amb l'actuació de BCN Coral Àsia.

Aquest cap de setmana, doble sessió a l'Auditori:

Divendres 24 de gener (21.00 hores)"Músics emergents" 

Adriana Aranda, soprano i Núria Gómez, piano.
Obres de S. Brotons, M. Ortega i E. Toldrà.
Quartet Athor
Júlia Álvaro, violí. Alba Ramírez, violí.
Júlia Ferrer, viola i Berta Planell, violoncel.
Obres de J. Haydn i G. Verdi.

Dissabte 25 (19.00)10è aniversari de la Xarxa de Valors

L'actuació de BCN Coral Àsia, amb entrada lliure, serà el primer esdeveniment dels que s'aniran succeïnt al llarg del any per tal de commemorar el 10è aniversari de la Xarxa de Transmissió de Valors i Missatges Positius per a la Convivència.
La Xarxa és un projecte de l’Ajuntament de Santa Coloma, pioner a l’Estat espanyol en la lluita contra els prejudicis i rumors falsos que dificulten la convivència. La Xarxa està formada per 373 persones a títol individual i 65 entitats, que signen un compromís amb la ciutat per treballar en favor de la convivència dins del seu àmbit més proper.

BCN Coral Àsia és una coral formada per joves de fins a 24 nacionalitats diferents, dirigida per Carles-Josep Comalada. És un projecte de Casa Àsia amb el suport de la Direcció d’Immigració i Interculturalitat de l’Ajuntament de Barcelona, que ha esdevingut tot un èxit amb els concerts fets des de la seva creació, ara fa un any i mig, gràcies a un repertori de molta qualitat en idiomes asiàtics i locals (xinès, japonès, tagal, hindi, persa, coreà, indonesi, bengalí...).
L’actuació d'aquest dissabte forma part del Festival Àsia, que Casa Àsia duu a terme en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.

La nova programació

L’Auditori Can Roig i Torres estrena nova programació per al primer semestre del 2014, mantenint els concerts de música clàssica -tret distintiu d'aquest equipament colomenc des de la seva obertura- però amb la novetat de la introducció també d'altres varietats musicals per tal de configurar un nou programa estable, divers, de qualitat i més ampli.

Sons i estils com el pop-rock, el flamenc, el jazz, el blues, la música d’arrel i la cançó d’autor s’afegeixen ara als programes ja consolidats de disciplines clàssiques. Els concerts de tres quarts, de músics emergents i les activitats acadèmiques mantenen la estreta vinculació amb l’Escola Municipal de Música de Santa Coloma.

El cicle gener-juny arrenca amb el primer Festival de Blues de Santa Coloma (18 de gener, 21.00 hores); seguirà amb la revelació del món del jazz Andrea Motis, acompanyada per Joan Chamorro Trio (28 de febrer); la cantautora Sílvia Comes (7 de març) que homenatjarà a la poetessa Gloria Fuertes en el marc del Dia Internacional de la dona treballadora; i Los Barrankillos (30 de maig), el conegut grup de la nostra ciutat, que farà un concert exclusiu en format acústic. Tot això, amb la presència de figures de primer nivell de l’escena clàssica, com la pianista lituana Paulina Dumanaite (31 de gener), Murtra Ensemble (14 de març), el Quartet Gerhard (4 d'abril) o el Cor Amics de la Unió (16 de maig), millor cor amateur d’Europa. 

Completaran aquesta temporada la banda colomenca Saudade (11 d'abril), amb el seu darrer disc Cromáticos, el pop de Mery Lemon (21 de febrer) – tindrem, així, ben representat el planter del Centre de Creació Musical Molinet –, la Coral Casa Àsia (25 de gener) i els actes musicals vinculats al 60è Aniversari de l’Aplec de la Sardana (23 de maig). 

Enguany, l'Auditori de Can Roig i Torres es marca com a objectiu captar a noves audiències i premiar al seu públic més fidel amb la posada en marxa de la Targeta Amics de l’Auditori, que ofereix un 50% de descompte en tots els concerts i podràs assistir a conferències, assajos oberts i audicions especials fora de la programació. Es pot aconseguir a les taquilles de l'Auditori que obren sempre una hora abans de cada concert. També es poden adquirir localitats per a l'Auditori de Can Roig i Torres, a Telentrada, a la taquilla del Teatre Sagarra, els divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20 h amb descomptes per a diversos col·lectius -menors, jubilats, aturats, famílies monoparentals- i per als posseïdors del Carnet Jove, Club TR3SC, Carnet AMPAS i Targeta Ciutat.

Et facilitem l'aparcament!

Preu especial de 3 hores d’aparcament per als vehicles que estacionin a l’aparcament de Rambla Sant Sebastià i Plaça de la Vila amb segell del Teatre Sagarra i de l'Auditori: 1,02€, per a les 3 primeres hores d'estacionament, quan l’hora normal de rotació té un preu de 2,14€.