Arrenca de nou el Festival de Blues, la cita anual amb artistes de renom del gènere

Del 9 a 16 de febrer torna el Festival de Blues de Santa Coloma, una cita anual amb grans noms del blues de l'escena nacional i internacional.

I amb tot un seguit de propostes culturals, com presentacions, actuacions, xerrades i conferències, repartides en vuit escenaris de la ciutat, perquè no perdem punt de l'actualitat bluesera. Enguany, la cartellera del festival, organitzat per Santako in Blues i l'Ajuntament, agafa pes amb l'actuació al Sagarra de l'harmonicista Keith Dunn i Balta Bordoy & The Bad Boys (dia 14, a les 21 h) i de la Vargas Blues Band i Jonh Byron Jagger (dia 15 al Teatre Sagarra (21 h).

L'agenda del Festival de Blues, que enguany arriba a la 7a edició, no es queda només en aquest dues grans cites amb el blus internacional que acull el Sagarra. Els impulsors del Festival, organitzat per Santako in Blues i l'Ajuntament, han previst per a altres actuacions i una conferència perquè visquem des de dins l'actualitat bluesera. 

Divendres, dia 14, el bar del Sagarra acull a les 19 h, l'actuació de  la banda The Flat Pack; i dissabte,a la mateixa hora, serà el torn de Larry Smith and Unfinished Business. Per a diumenge, Ca La Sisqueta (av. Santa Coloma, 104), s'ha organitzat la conferència «El blues i el còmic» amb el periodista i escriptor Manuel López Poy i amb l'actuació del pianista de blues i Boogie Woogie David Georcelli. I a les 20 h, a l'Isalba Café, podrem escoltar a James Sedgwick & Brian O'Mahoney.

Més actes

Aquest dimecres 12, presentació a la Biblioteca Central (19 h), es donarà a conèixer el llibre Todo blues, de Manuel López Poy i l'ampliació del fons documental dedicat a aquest gènere musical. Dijous, dia 13, a les 20 h, actuarà Julio Lobos al Bombay (Rambla de Sant Sebastià, 57). El festival continuarà desplegant el seu programa fins al dia 16 amb més concerts, conferències i un altra cita anual: la Fira del disc del col·leccionista, que tindrà lloc a la plaça de la Vila el proper 15 de febrer (10 h) i que comptarà amb música del DJ Llàmantol, i una exhibició i una classe oberta de ball de swing, entre altres activitats.